Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Blaj: Coliziune între două autovehicule – 3 persoane au fost transportate la spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital, după un accident rutier produs joi noaptea, în județul Alba.

Potrivit polițiștilor este vorba despre o coliziune între două autovehicule, ce a avut loc la ieșire din Blaj spre Mediaș.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului s-a stabilit că unul dintre autoturisme a lovit din spate celălalt autoturism, care staționa. Din investigațiile efectuate de medicii de la Spitalul Municipal Blaj rezultă că cele trei persoane (două femei și un bărbat), nu au suferit leziuni care să le pună în pericol viața.

UPDATE:Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că H.T.F., de 29 de ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, în direcţia Mediaş – Blaj, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat pe marginea părţii carosabile şi la al cărui volan se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani. În urma accidentului, două femei, cu vârste de 42 şi 38 de ani, ambele din comuna Valea Lungă, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea