Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Accident la ieșire din Arieșeni, soldat cu o persoană rănită. Un autoturism a lovit un parapet și s-a răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

O persoană a fost rănită, vineri dimineața, în urma unui accident rutier pe DN75, la ieșire din comuna Arieșeni, județul Alba.

auto rasturnat DN 101Potrivit IPJ Alba, o persoană a fost rănită după ce un autoturism a lovit un parapet și s-a răsturnat, accidentul producându-se la ieșire din comuna Arieșeni.

Victima a fost transportată la spital, unde primește îngrijiri medicale.

UPDATE: ”La data de 27.05.2016, în jurul orei 4.15, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Arieşeni, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, un tânăr de 20 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Arieşeni – Ştei, la kilometrul 28, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic după care autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni grave la un picior şi a fost transportat la Spitalul judeţean de urgenţă Oradea, judeţul Bihor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea