Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE 2: Accident între două autoturisme la Războieni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs în jurul orei 22.00 în satul Războieni. O persoană a fost rănită și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Aiud.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor accidentul s-a produs din cauza șoferului unuia dintre autoturisme care a întors mașina fără să se asigure, iar celălalt autoturism, care venea din spate nu a avut timp să evite impactul. Mașina lovita a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului.

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că Attila F. (29 ani) din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J.107 F, în interiorul localități Războieni, în direcția Unirea – Lunca Mureșului, nu s-a asigurat corespunzător şi s-a angajat în efectuarea unui viraj spre stânga cu intenția de a întoarce, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care-l succeda, angajat în depășire, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule, distrugerea unui stâlp pentru susținerea firelor de electricitate și vătămarea corporală a conducătorului auto angajat în depăşire.

Victima care a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Alba la Spitalul municipal Aiud pentru investigare şi acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu vătămări corporale care au necesitat internarea şi menţinerea sa sub supraveghere medicală (traumatism cranio – cerebral cu plagă delabrantă fontal parietală, entorsă coloană cervicală).

În urma testării s-a stabilit că nici unul dintre conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea