Unul mai beat ca celălalt! Șoferi alcoolizați la volan surprinși de polițiști în Teiuș și Bucium

Paul Voicu - Primar 2020

Sâmbătă, 18 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş, în timp ce efectuau serviciul de  supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Horea, au oprit pentru control un autoturism condus de F.A., de 46 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă.

Potrivit IPJ Alba, “în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1, 21 mg/l  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ELIT

Duminică seară, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş aflaţi în serviciul de patrulare şi supraveghere a traficului rutier împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Bucium au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 107 I, pe raza comunei Bucium,  jud. Alba, de A.D, de 69 de ani din comuna Bucium.

Potrivit IPJ Alba, “deoarece conducătorul auto emana miros de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest care  a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Abrud, unde i s-au recoltat două probe de sânge, la interval de o oră, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.”

Mihail David - 2020

În ambele cauze, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...