Rămâi conectat

Ştirea zilei

Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din județul Alba construiește un complex rezidențial în București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din județul Alba construiește un complex rezidențial în București.

Omul de afaceri Dorin Mateiu, care în toamna anului trecut a vândut producătorii de mezeluri Elit și Vericom gigantului american Smithfield Foods, a inițiat un proiect imobiliar în vestul Capitalei, pregătind construcția unui complex rezidențial în spatele Cartierului Latin, scrie Profit.ro.

Dorin Mateiu este unul dintre cei mai bogați oameni din Alba, care a mai fost implicat în proiecte imobiliare, dezvoltând centrul comercial Alba Mall din Alba Iulia.

Planul imobiliar din Capitală prevede ridicarea a patru blocuri, compuse din câte două tronsoane cu regim de înălțime P+5E, pe un teren în suprafață de peste 40.990 metri pătrați din apropierea centrului comercial Dedeman.

Lucrările ar urma să fie finalizate la începutul anului 2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022 Scandalul provocat de cadastrarea sistematică gratuită a terenurilor din comuna Lupșa, lucrare derulată în perioada 2020 – 2022, a parcurs un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea