Rămâi conectat

Curier Județean

Unul dintre bărbații implicați în scandalul de la Bucerdea Grânoasă este cercetat pentru tentativă de omor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cutitPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul  IPJ Alba, împreună cu poliţiştii din Blaj şi din comuna Bucerdea Grânoasă, au continuat cercetările în legătură cu evenimentul produs la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 16.20, la o locuinţă din comuna Bucerdea Grânoasă,  în urma căruia două persoane au ajuns la spital prezentând mai multe plăgi înjunghiate.

Urmare a cercetărilor efectuate în cauză şi a concluziilor formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, care a stabilit faptul că victima R.M.., de 35 de ani, din Bucerdea Grânoasă, prezintă plagă înjunghiată abdominală de natura celor care pun în primejdie viaţa iar R.D., de 35 de ani, din aceeaşi comună, prezintă plagă tăiată parietal dreapta şi mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui şi membrelor superioare, cele din urmă având caracteristicile unor leziuni de apărare, la data de 07.02.2014, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de principalul suspect, D.I., de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspectul D.I. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, luând faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, sesizând totodată instanţa competentă, cu propunerea de arestare preventivă.

Tribunalul Alba a admis propunerea Parchetului şi a dispus faţă de suspectul D.I. măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că la data de 6 februarie a.c. Politia Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între 4 bărbaţi, s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat faptul că între D.I., de 28 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I., de 62 de ani, R.D., de 35 de ani şi R.M., de 35 de ani, pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii 3 lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe D.I.

D.I. a ripostat şi s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere, cu ajutorul cărora a cauzat leziuni la doi dintre agresorii săi.

R.D. şi R.M. au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde au fost diagnosticați, primul cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală, ambii rămânând internaţi în spital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea