Rămâi conectat

Actualitate

Universitatea din Alba Iulia: Ofertă de cursuri acreditate ANC de specializare pentru limbile engleză, franceză şi germană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Facultatea de Istorie şi Filologie, prin Centrul CIEL organizează cursuri acreditate ANC de specializare şi perfecţionare pentru limbile engleză, franceză şi germană. Un modul constă în 48 de ore, la finalul căruia se va susţine un examen de absolvire, certificat ANC. Cursurile sunt structurateîn 2 şedinţe săptămânale * 2 ore fiecare, timp de 12 săptămâni.

 uabOferta de preţ:

500 RON/ persoană / modul / 48 ore curs de Comunicare în limba engleză / franceză / germană, autorizat ANC. Componenţa unei grupe este de minim 12 persoane, maxim 20 de persoane.

Locul de desfăşurare: la sediul Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Istorie şi Filologie, Centrul CIEL, str. Unirii, nr. 15-17.

Pentru detalii suplimentare sau înscrieri ne puteţi contacta telefonic (0258-811412) şi la secretariatul Facultăţii de Istorie şi Filologie – Centrul CIEL (str. N. Iorga, 11-13, între orele 12:00-16:00, luni – vineri).

O nouă serie de cursuri începe cu data de 18 mai 2016 şi se va finaliza în 5 august 2016.

Înscrierile se fac până la data de 17 mai 2016, orele 16:00. În aceeaşi zi va avea loc testul de plasare pe nivel de studiu, la sediul Facultăţii de Istorie şi Filologie, la ora 17.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea