Rămâi conectat

Actualitate

Universitatea Cluj susţine azi un meci de fotbal caritabil la Alba Iulia. Fondurile strânse, donate unui așezământ de copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal Universitatea Cluj va susţine astăzi, 21 octombrie de la ora 16.00, un meci caritabil pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Fondurile strânse cu ocazia acestei acţiuni vor fi donate Aşezământului social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia (FOTO).

Partida demonstrativă va avea loc între echipa de fotbal Universitatea Cluj, care evoluează în Liga întâi şi Echipa Campionatului Municipal. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Alba Iulia în parteneriat cu asociaţia non-profit ACS Student Sport Alba Iulia.

Asezamant Filantropia Alba Iuliazlatna-u cluj Potrivit organizatorilor, la intrarea în stadion vor fi amplasate urne, iar banii strânşi vor fi donaţi Aşezământului social din Alba Iulia.

„Suntem bucuroşi de faptul că tinerii din cadrul Asociaţiei Student Sport Alba Iulia se implică în astfel de activităţi caritabile şi le mulţumim pentru că au fost alături de noi şi de copiii pe care îi avem în ocrotire, în repetate rânduri” a precizat părintele Marcel Duda, coordonatorul Aşezământului Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia.

„Universitatea Cluj (cunoscut mai ales sub numele de „U” Cluj) este un club de fotbal din Cluj-Napoca, inființat în septembrie 1919 de către Societatea Sportivă a Studenților Universitari. Clubul şi-a trecut în palmares o Cupă a României câştigată în sezonul 1964 – 1965. De asemenea, echipa a disputat trei finale în cadrul aceleiaşi competiţii. În plan internaţional, „U” Cluj a jucat în optimile de finală ale Cupei Cupelor Europei în sezonul 1965 – 1966, Turul I al Cupei UEFA în perioada 1972 – 1973 şi în grupele Cupei UEFA Intertoto în sezonul 1995 – 1996.

 

În ceea ce priveşte Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia acesta oferă găzduire, servicii educative şi de consiliere pentru 13 copii şi tineri cu vârste cuprinse între 7 şi 21 de ani. Centrul a fost înfiinţat în anul 2003, iar în cei 12 ani de funcţionare a oferit ocrotire pentru zeci de copii, 22 dintre aceştia părăsind aşezământul după vârsta de 18 ani şi integrându-se social. Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia funcţionează în cadrul reţelei sociale a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în baza unui parteneriat între Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, Consiliul Local Alba Iulia – Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Serviciul de Ajutor Maltez din Koblentz Germania”, se arată într-un comunicat remis presei de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea