Rămâi conectat

Curier Județean

Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Se fac înscrieri pentru cursuri de calificare și specializare în turism, până în 31 octombrie. Detalii pentru cei interesați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia anunță că, până la sfârşitul lunii octombrie 2017, se fac înscrieri pentru seria a III-a la cursurile de calificare și specializare în turism.

Este vorba despre cursuri de:

– Manager în Activitatea de Turism – curs de specializare, COR 143908, cu durata de 200 ore (4 luni), care se va finaliza cu obținerea certificatului de absolvire;

– Agent de turism – Ghid – curs de calificare,  nivel 3, cod COR 5113.3.1, cu durata de 1080 ore (8 luni) care se va finaliza cu obținerea certificatului de calificare.

Principalul obiectiv al acestor cursuri este formarea unor profesioniști în domeniul turismului, care prin cunoștințele, deprinderile și abilitățile dobândite să ofere servicii turistice de calitate și să gestioneze cu competență și eficiență firmele de turism.

Cursurile se vor derula începând cu luna noiembrie 2017 în cadrul Universității și are ca parteneri pentru practica de specialitate Hotelul Cetate și Agenția de Turism Colibri Tour din Alba Iulia.

Certificatele obținute sunt recunoscute, conform legislației în vigoare, de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și au avizul tehnic de specialitate (favorabil) din partea Ministerului Turismului.

Facilități deosebite le sunt oferite studenților/masteranzilor și absolvenților din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în sensul că  taxa de școlarizare este redusă cu până la 50%.

Documente necesare pentru înscriere: documente de stare civilă (certificat de naștere, căsătorie – dacă e cazul) și de studii (diplomă de bacalaureat/licență), C.I.,  adeverință medicală, adeverință de student/masterand/absolvent UAB – dacă e cazul, document justificativ cu plata taxei etc.

Înscrierile se fac la sediul universității în cadrul Centrului pentru Învăţământ la Distanţă, Frecvenţă Redusă şi Formare Profesională Continuă din Alba Iulia, Strada: Gabriel Bethlen Nr.5, Telefon: +40-0258-806266, Fax: +40-0258-806266, e-mail: [email protected]. Alte informații și detalii utile se regăsesc la http://idfr.uab.ro/index.php?pagina=pg&id=34&l=ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea