Rămâi conectat

Actualitate

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a finalizat un proiect important pentru ID şi IFR

Alexandra Mates

Publicat

în

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a derulat un proiect care vizează îmbunătăţirea procesului de învăţământ la distanţă şi al celui cu frecvenţă redusă. Parteneri în derularea proiectului au fost universităţi din Bucureşti, Sibiu şi Timişoara.

Vineri, 25 ianuarie 2013, începând cu orele 12:00, în Centrul de Reuniune Academică a Unversităţii „Lucian Blaga” din Sibiu (Str. Banatului nr. 6) va avea loc conferinţa de închidere a proiectului POSDRU/86/1.2/S/61878 – „Excelenţă academică în învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă – un demers pentru calitate”, implementat în perioada 1 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2013.

Proiectul are ca obiectiv general asigurarea calităţii, dezvoltarea şi îmbunătăţirea procesului de Învăţământ la Distanţă și Învățământ cu Frecvenţă Redusă (ID/ IFR) prin îmbinarea învaţământului tradiţional cu noile tehnologii TIC şi e-Learning (Blended Learning).

Alături de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, parteneri în vederea implementării acestui proiect sunt: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti şi Universitatea “1 Decembrie 1918”  Alba Iulia.

Activitățile proiectului au urmărit încurajarea parteneriatul activ între cele patru instituții de învățământ superior, implementarea unui sistem educațional calitativ și competitiv și formarea continuă a peste 500 de actoril cheie implicați în forma de învățământ ID/ IFR.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere” Domeniul major de intervenţie 1.2  „Calitate în învăţământul superior”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea