Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Uniristul Emanuel Codrea a debutat pentru România Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundașul cugirean Emanuel Codrea (n. 2004), component al divizionarei terțe CSM Unirea Alba Iulia, a debutat la reprezentativa României Under 19, condusă de fostul unirist Alexandru Pelici.

Este primul jucător al formației albaiuliene convocat la loturile naționale după ce echipa a fost preluată de CSM Unirea. Acțiunea „tricolorilor” s-a desfășurat timp de 3 zile, la Buftea, prilej cu care s-au disputat și două jocuri de verificare, marți, cu Unirea Constanța, scor 0-2, la Clinceni (unde E. Codrea a evoluat în ultimele 20 de minute în postura de fundaș stânga) și, miercuri, cu Progresul Spartac (la Buftea, scor 2-4, uniristul a început titular, evoluând atât fundaș central cât și apărător lateral, până în minutul 75, oferind și o pasă de gol).

 

România Under 19 este calificată la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023, după ce a trecut de Letonia, Lituania și Austria în grupa preliminară. Alexandru Pelici a convocat 23 de jucători pentru această acțiune de selecție. Majoritatea jucătorilor sunt de la cluburi din Liga 2 (14 fotbaliști), doi au fost chemați din afara țării, unul din Italia (portarul Valentin Velcea – Venezia FC) și altul din Germania (mijlocașul Denis Ciobanu – Arminia Bielefeld), cinci de la echipe din Liga 3 (mai este David Ciubăncan – Unirea Ungheni), iar doi de la cluburi din prima ligă (de la echipele secunde ale celor de la FC Voluntari și Universitatea Craiova).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea