Uniristul Andrei David, iarăşi convocat la echipa naţională a României Under 18, pentru un turneu în Franţa

andrei-david-unirea-alba-iuliaVârful unirist Andrei David a devenit un obişnuit al lotului naţional al României Under 18, fotbalistul în vârstă de 17 ani ce a debutat deja în Liga a 3-a fiind iarăşi convocat pentru o acţiune a „tricolorilor”Echipa naţională a României va participa în perioada 3-10 octombrie, la un turneu internaţional în Franţa, unde vor fi prevăzute jocuri de verificare cu selecţionatele Franţei, Rusiei şi Uruguayului.

Reunirea lotului va fi în data de 1 octombrie, la Hotel „Phoenicia Express” din Bucureşti, iar din pricina acestei acţiuni fotbalistul va rata partida din eşalonul terţ, cu Naţional Sebiş. Vârful aflat anii trecuţi în atenţia formaţiei CSU Craiova are un nou prilej să-şi demonstreze calităţile, această convocare fiind un alt motiv de satisfaţie pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, recunoscută pentru talentele lansate, Andrei David călcându-i pe urme lui Cătălin Suciu, portarul obişnuit cu tricoul României.

INFORMARE COVID-19

În anul 2016, atacantul originar din Apuseni a mai avut parte de asemenea convocări, menite să-i întărească experienţa internaţională, dar şi să atragă atenţia asupra sa, ultima dată fiind la un turneu amical derulat în Suedia de către reprezentativa tricoloră condusă de Adrian Boingiu, la începutul lunii septembrie.

Andrei David a mai fost solicitat în acesta an la două acţiuni ale juniorilor români, la Tărlungeni şi Tg. Mureş, remarcându-se la respectivele jocuri de verificare. „Avem iarăşi jucător convocat la lotul naţional, iar asta nu poate decât să ne bucure. În cazul lui Andrei David vorbim deja despre o confirmare. Sperăm să muncească şi să devină un titular de bază al naţionalei Under 18„, a declarat Mihai Dăscălescu, oficialul uniriştilor

Dan HENEGAR

1 comentariu

Mumu 27 septembrie 2016 at 13:53

Convocat dupa povesti? De jucat nu a aratat nmk!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...