Uniristul Andrei David a semnat cu Luceafărul Oradea!

Atacantul unirist Andrei David (19 ani), 5 goluri în sezonul anterior, a semnat un contract valabil pentru trei ani cu divizionara secundă Luceafărul Oradea, cu care s-a și pregătit săptămâna trecută.

Din câte știu, nu sunt probleme cu transferul. A fost o ușoară accidentare, dar luni mă prezint iar la antrenamente la Luceafărul”, a spus fotbalistul originar din Arieșeni. Gruparea din Cetatea Marii Uniri nu se opune plecării acestuia în eșalonul superior, negocierile urmând să se poarte în aceste zile, mai ales că sâmbătă, la Petroșani, se dispută de la ora 17.00, amicalul ACS Energeticianul (susținută de Nicolae Sarcină) – Unirea Alba Iulia.

*La Luceafărul, alături de… Lăsconi

Andrei David este al treilea jucător plecat de la echipa “alb-negrilor” în ultimul an către eșaloanele superioare, după S. Culda (a debutat în Liga 1 la Astra Giurgiu) – vara trecută și Lăsconi (ajuns din postură liber de contract la ACS Energeticianul). La Oradea, se poate reface ofensiva uniristă din stagiunea precedentă, după ce Lăsconi, fostul său coechipier, a semnat recent cu ACS Energeticianul și va fi redirecționat spre Luceafărul Oradea. În privința tranzacției, Unirea Alba Iulia speră să obțină în contul transferului o sumă cifrată între 15.000 și 20.000 de euro.

INFORMARE COVID-19

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...