Rămâi conectat

Sport

Uniristul Andrei David a semnat cu Luceafărul Oradea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul unirist Andrei David (19 ani), 5 goluri în sezonul anterior, a semnat un contract valabil pentru trei ani cu divizionara secundă Luceafărul Oradea, cu care s-a și pregătit săptămâna trecută.

Din câte știu, nu sunt probleme cu transferul. A fost o ușoară accidentare, dar luni mă prezint iar la antrenamente la Luceafărul”, a spus fotbalistul originar din Arieșeni. Gruparea din Cetatea Marii Uniri nu se opune plecării acestuia în eșalonul superior, negocierile urmând să se poarte în aceste zile, mai ales că sâmbătă, la Petroșani, se dispută de la ora 17.00, amicalul ACS Energeticianul (susținută de Nicolae Sarcină) – Unirea Alba Iulia.

*La Luceafărul, alături de… Lăsconi

Andrei David este al treilea jucător plecat de la echipa “alb-negrilor” în ultimul an către eșaloanele superioare, după S. Culda (a debutat în Liga 1 la Astra Giurgiu) – vara trecută și Lăsconi (ajuns din postură liber de contract la ACS Energeticianul). La Oradea, se poate reface ofensiva uniristă din stagiunea precedentă, după ce Lăsconi, fostul său coechipier, a semnat recent cu ACS Energeticianul și va fi redirecționat spre Luceafărul Oradea. În privința tranzacției, Unirea Alba Iulia speră să obțină în contul transferului o sumă cifrată între 15.000 și 20.000 de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea