Rămâi conectat

Sport

Uniriştii n-au mai rezolvat niciun transfer!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum Spătaru şi Boboc au semnat cu Gloria Buzău, iar aducerea francezului Y. Camara pare deja o cauză pierdută, se pare că antrenorul Stelian Gherman va trebui să se descurce cu lotul ce-l are momentan la dispoziţie. Dacă subiectul G. Petcuţ s-a rezolvat şi fotbalistul a devenit liber de contract, situaţie în care se poate miza pe serviciile sale, în schimb C. Cornea n-a primit deocamdată „cartea verde” din Moldova. Oficialii albaiulieni nădăjduiesc ca în scurt timp să încaseze suma de 105.000 euro în contul plecării lui Fabian Himcinschi la Empoli (Serie B), peninsularii solicitând de la FRF eliberarea documentelor necesare pentru transferul internaţional. În contractul dintre cluburi încheiat acum aproape două luni se stipula faptul că italienii achitau banii respectivi în termen de 5 zile de la primirea „cărţii verzi”.
Din punct de vedere medical, Pecarov s-a pregătit ieri la capacitate normală, însă fundaşul M. Pistol nu şi-a revenit, fotbalistul depunându-şi memoriu să devină liber de contract, cazul său fiind extrem de încurcat, divizionara secundă fiind la un mic pas de a renunţa la serviciile sale. În schimb, internaţionalul Nicuşor Stanciu a bifat şedinţa de pregătire de marţi dimineaţă, transferul său trenând deocamdată, în contextul în care mijlocaşul în vârstă de 18 ani preferă FC Vaslui, iar şefii clubului ar opta pentru Astra Ploieşti. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea