Unirea Tășnad – Unirea Alba Iulia 1-1 (1-0) | Davidaș a reușit egalarea în prelungiri, “alb-negrii” – la al 7-lea val invincibil

La Tășnad, în duelul Unirilor, gazdele au remizat cu formația din Cetatea Marii Uniri, scor 1-1 (1-0), reușite semnate de P. Nemeș (17), respectiv Davidaș (90+3), la ultima fază, al 4-lea meci la rînd în care marchează.

“Alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși au evitat în prelungiri al doilea eșec din 2018, după 4 victorii la rând și șase meciuri fără înfrângere. Metalurgistul Cugir va juca vineri, sub Drăgana, cu Unirea Dej, iar Unirea Alba Iulia are derby sâmbătă, pe “Cetate”, cu liderul “U” Cluj.

*Davidaș, revelația returului, cu 4 goluri la rând!

Primul mitan a fost unul echilibrat, cu oportunităţi la ambele porţi, irosite rând pe rând de uniriştii în alb-negru, Davidaş, Scrob şi Captiu, respectiv uniriştii în roşu-albastru Nemeş şi Faur. Golul primului mitan a fost marcat de Pavel Nemeş (17, după o degajare greșită a lui Onacă). Uniriștii au egalat la ultima fază a jocului, prin juniorul Claudiu Davidaș (la o minge lungă aruncată de Tat și o “așezare” Captiu), fotbalist cu un excelent randament în primăvară, cu 4 goluri în 4 etape succesive. Vizitatorii nu au contat pe I. Grozav – suspendat și Ad. Matei – menajat, fiind la limita suspendării, antrenorul Adrian Bicheși, având un singur eșec pe banca “alb-negrilor”, adunând 15 puncte din 21 posibile în ultimele 7 meciuri.

*Adrian Bicheși: “Rezultat echitabil”

Un rezultat echitabil, chiar dacă am egalat la ultima fază. Sunt mulțumit de joc și de implicare, am dominat prima repriză, când am avut ocazii, iar la reluare adversarul ne-a prins în câteva rânduri pe contre. Am luat un punct care nu ne ajută prea mult în clasament, dar contează mult în plan moral înaintea jocului cu Universitatea Cluj“, a spus Adrian Bicheși.

Unirea Tășnad: Moroz – Varga, Bălău, Bercean, Părnău, Cubaş, Ciul, Cadăr, R. Stanciu, P. Nemeş, B. Faur; rezerve Cherecheş, M. Silaghi, R. Silaghi, M. Bolba, R. Ştef, Nagy, M. Popa. Antrenor Cristian Popa.

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu –  F. Morar,  R. Scrob, Onacă, Al. Giurgiu – Goguța (68, S. Iacșa), De Marco (80, Tat) – Lăsconi (61, Schiau), Selagea, Davidaș – Captiu; rezerve Petric, Al. Man, N. Rus, Cr. Păcurar. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

Este al doilea duel al Unirilor din Seria a 5-a, precedentul fiind la Dej (scor 3-1), împotriva echipei cu același nume.

Unirea Alba Iulia este pe val, cu 4 victorii consecutive și 6 întâlniri fără eșec și speră să continue șirul succeselor pentru a avea “5 din 5” la ora duelului orgoliilor cu formația lui Adrian Falub.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...