Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia, speranțe într-o primăvară a revenirii! În retur, 350.000 de lei de la Primăria muncipiului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a trecut peste momentele dificile trăite în cursul anului trecut, iar în această primăvară sunt semnale că din punct de vedere financiar lucrurile se vor îmbunătăți, după luni bune de chin și probleme majore (memorii ale foștilor echipieri, jucători neplătiți de aproape un an, bareme de arbitraj achitate de persoane apropiate clubului etc), ce au dus clubul la limita supraviețuirii.

Astfel, aleșii locali au alocat pentru partea a doua a sezonului suma de 350.000 de lei, fonduri care asigură o liniște din acest punct de vedere. Este un prim pas, până la vară, când primăria municipiului Alba Iulia vrea să preia total clubul ce activează pe a treia scenă (o variantă ar fi prin intermediul CS Municipal Alba Iulia).

“Avem stabilitate și acest lucru contează foarte mult. Importantă este implicarea autorităților locale, avem promisiuni că de la vară lucrurile vor intra în firesc. Se dorește o activitate pe baze noi, intenționându-se o promovare imediată în Liga a 2-a. Dar o prezență pe a doua scenă reprezintă un efort substanțial, fiind nevoie de un buget considerabil. Din banii ce vor veni din transferul lui Nicolae Stanciu în China o să achităm din datoriile acumulate”, a punctat Mihai Dăscălescu, președinteke Consiliului Director al AFC Unirea 1924 Alba Iulia, într-o emisiune la Radio Unirea FM. Acesta a anunțat că în cursul săptămânii viitoare își va depune candidatura la un nou mandat în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al Ligii a 3-a la alegerile din 12 aprilie.

Unirea Alba Iulia începe sezonul în Seria a 9-a din postura de “lanternă roșie” a Ligii a 3-a, cu 8 puncte după 15 etape, primul meci fiind sâmbătă, 12 martie, la Bistrița. Miza este evitarea retrogradării, iar pentru aceasta se mai vizează transferuri. O ultimă achiziție este portarul Sorin Gavriș (32 de ani, ultima data la CS Oșorhei, fost și la Someșul Dej, care de-a cursul carierei a evoluat pentru FC Bihor, Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş, Juventus Bucureşti, Sporting Roşiori și CSM Slatina).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea