Unirea Alba Iulia refuză să-l cedeze pe Lăsconi la CS Afumați, deși jucătorul vrea să joace în retur la divizionara secundă

Unirea Alba Iulia se opune plecării golgheterului Daniel Lăsconi la CS Afumați, divizionara secundă cu care atacantul a semnat un contract valabil din vară, în ciuda dorinței atacantului intrat în ultima jumătate de an a înțelegerii cu formația din Cetatea Marii Uniri.

Cum la finele sezonului Lăsconi ar pleca gratis de la divizionara terță, fără ca „alb-negrii” să încaseze vreun ban, oficialii ardeleni refuză să-l cedeze în această perioadă invocând faptul că au nevoie de serviciile fotbalistului ce va împlini 23 de ani în iunie.

Eu îmi doresc foarte mult să plec de acum, întrucât am oportunitatea să joc în Liga a 2-a încă din retur. Era o șansă, antrenorul mi-a transmis că fi contat pe mine încă din primele etape ale returului. Oficialii de la CS Afumați au încercat diverse variante în discuțiile cu Unirea, dar nu s-a reușit„, a spus vârful ce a înscris de 7 ori în prima parte a campionatului.

Situația este complicată, mai alse că luni este ultima zi în care se pot efectua transferuri în fotbalul românesc, urmând să se încheie perioada de transferuri. „Lăsconi are contract cu Unirea până la vară, nu renunțăm la el acum„, a comentat Mihai Dăscălescu, președintele Consiliului Director al Unirii, club ce nu încasează nimic după un fotbalist ce l-a avut în curte în ultimii 7 ani.

Vârful ce a marcat de 7 ori în “alb-negru” în prima parte a campionatului a parafat o înțelegere valabilă pe 4 ani, începând cu 1 iulie 2018, cu echipa clasată pe locul patru în Liga a 2-a.

În ediția anterioară Lăsconi a debutat în eșalonul terț, marcând în două rânduri pentru fromația din Cetatea Marii Uniri. În vară i s-a terminat contractul, a fost în discuții cu CS Afumați, însă mutarea nu s-a produs, a ajuns la echipa națională a fotbaliștilor fără contract cu care a participat la un turneu internațional în Bulgaria și a revenit la Unirea Alba Iulia. Zilele trecute, la Cheile Grădiștei, vârful originar din Hațeg a bătut palma cu oficialii de la CS Afumați și speră să fie lăsat să plece încă de acum la noua sa echipă.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...