Unirea Alba Iulia – CS Hunedoara 4-0 (3-0). Al doilea succes în amicale pentru trupa lui Bicheși

Pe un teren greu, la Oarda, Unirea Alba Iulia a câștigat al doilea meci amical din această iarnă, tot împotriva unei formații din Liga a 4-a, de această dată, CS Hunedoara. Uniriștii s-au impus clar, scor 4-0 (3-0), prin golurile marcate de căpitanul Ciprian Selagea (3 – penalty, 20), italianul Marco de Marco (35) și Cr. Păcurar (68).

A fost un joc controlat cap-coadă de „alb-negri”, oaspeții punând presiune rar porții adverse, având o bară pe final de meci, când Petric a respins balonul în transversală, la un șut din lovitură liberă. Antrenorul Adrian Bicheși i-a testat la acest joc și pe nou-veniții Sebastan Ciuperceanu (portar) și mijlocașul Raul Ignat, ambii veniți de la colega de serie, Gaz Metan Mediaș II.

Unirea Alba Iulia a început bine duelul, iar în minutul 3, Davidaș l-a driblat pe portarul advers, însă a fost faultat, centralul partidei arătând punctul cu var. Selagea a „dezmorțit” tabela câteva secunde mai târziu, ca apoi, în minutul 20 să facă dubla, cu un voleu spectaculos, la o centrare a lui Ionuț Grozav. Scorul pauzei a fost stabilit de italianul Marco de Marco în minutul 35, care a finalizat o pasă venită de la același Selagea. Pe fondul înlocuirilor, jocul s-a mai echilibrat în mitanul secund, când Unirea a mai avut câteva ocazii, mai fructificând o fază în gol, la pătrunderea excelentă a lui Adam, care i-a pasat lui Păcurar, acesta închizând tabela la 4-0 (min. 68).

*Meci foarte bun pentru Lăsconi, ce a dorit să plece la CS Afumați!

Se pare că atacantul Daniel Lăsconi s-a obișnuit cu ideea că va ajunge abia la vară la divizionara secundă CS Afumați, atacantul făcând un joc bun contra hunedorenilor, hărțuind aproape la fiecare fază defensiva adversă.

Unirea Alba Iulia mai are programate două partide amicale până la startul returului Ligii a 3-a, miercuri, de la ora 15.00 contra echipei Cetate Deva (se joacă la Oarda), și sâmbătă, returul cu CS Hunedoara. Bilanțul jocurilor de pregătire rămâne unul negativ pentru uniriști, care au două succese și trei înfrângeri.

Unirea Alba Iulia: Ciuperceanu (Mediaș II) – F. Morar, Onacă (s-a accidentat în prima repriză și a fost înlocuit cu Schiau), Scrob, A. Giurgiu – R. Ignat (Mediaș II), M. De Marco, I. Grozav, Davidaș – Selagea, Lăsconi. Au mai evoluat: C. Suciu, Petric (portari) – Boboia, N. Rus, M. Oprea, B. Ștef, Goguța, Tat, Iacșa, Captiu, Adam și Păcurar. A. Matei și A. David – accidentați, A. Man – învoit. Antrenor Adrian Bicheși.

Programul jocurilor de verificare mai cuprinde întâlnirile cu CNS Cetate Deva (21 februarie) și CS Hunedoara (24 februarie).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...