Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Unde își vor petrece românii noaptea de Revelion. Rezervări pe ultima sută de metri, de teama virusului-STUDIU

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Anul acesta românii își vor petrece Revelionul în cazări mici, la munte, prețurile pe care ar fi dispuși să le acordă pentru o noapte fiind cuprinse între 100 și 300 de lei. 55 % dintre respondenți vor să călătorească, dar nu au făcut încă rezervări.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

Maldive sau Zanzibar au fost printre cele mai căutate destinații în pandemie. La 2.000 de euro pachetul, clienții pot petrece noaptea dintre ani într-un paradis exotic. Totuși, potrivit studiului Travelminit, tendința românilor este să călătorească tot prin țară. Iar rezervările se fac pe ultima sută de metri de frica virusului.

„Printre români există o dorință de a călători, însă se tem să își rezerve vacanța, pentru că nu știu cum evoluează cazurile de coronavirus și ce se poate întâmpla. Jumătate dintre respondenți vor să își rezerve cazare de mici dimensiuni, la munte, în zone retrase și liniștite. Nu prea mai este la modă hotelul, ci o cabană, o vilă, sau un apartament. Proprietarii spun că există o tendință în anul pandemiei de a rezerva cazarea pe ultima sută de metri. Dacă vorbim de o noapte de cazare, cei mai mulți spun că vor aloca între 100 și 200 de lei”, a transmis Irina Apetrii, corespondent Aleph News.

„În timp ce 29% dintre respondenți spun că vor aloca undeva la 200-300 de lei. Ca facilități, ar fi prețurile accesibile, pachetele cu mese incluse sau posibilitatea de a servi masa și ca unitatea de cazare să aibă servicii de relaxare incluse, precum saună, jacuzzi sau posibilitatea de a închiria integral unitatea de cazare”, a adăugat Irina Apetrii.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

WhatsApp anunță schimbări importante: Noile funcții disponibile din luna iunie

Bogdan Ilea

Publicat

în

WhatsApp anunță schimbări importante: Noile funcții disponibile din luna iunie Una dintre cele mai importante rețele de socializare, WhatsApp, urmează să facă niște schimbări importante în aplicație, începând din luna iunie. Noi canale în actualizări De la introducerea canalelor, WhatsApp a continuat să dezvolte noi funcții cu scopul de a se apropia și mai mult […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea