Rămâi conectat

Curier Județean

Un tractorist fără permis de conducere a provocat un incident în trafic, în localitatea Vinerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 2 octombrie 2018, în jurul orei 16.15, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui incident produs pe DJ 704, pe raza localităţii Vinerea.

Şoferul unui tractor cu remorcă nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, împrejurare în care, un motociclist, în vârstă 64 de ani, din comuna Şobot, ce era angajat în depăşire, a pierdut controlul asupra motocicletei şi s-a dezechilibrat.

În urma incidentului, motociclistul nu a suferit leziuni corporale, iar motocicleta a fost avariată uşor.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că bărbatul ce conducea tractorul, în vârstă de 48 de ani, din comuna Romos, judeţul Hunedoara, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar remorcile ataşate utilajului nu sunt înmatriculate in circulaţie.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie, pe drumurile publice, a unui vehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea