Un tătic fericit şi un dascăl eminent

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

A sunat din nou clopoţelul pentru elevii clasei a II-a B, aparţinând de Şcoala Generală nr. 2 din municipiul Sebeş. Sunt un tătic din cei peste 30 de părinţi, care în fiecare zi îşi aşteaptă copilaşii din clasa menţionată mai sus coordonată cu multă competenţă de către doamna învăţătoare Ana Răşinar.
Fiind un părinte iubitor de aceste fiinţe drăgălaşe şi nevinovate, m-am interesat de progresul acestora la învăţătură şi de modul cum s-a încheiat semestrul I din acest an. Am colaborat pentru aceasta cu mai mulţi părinţi şi bunici care şi-au înscris copiii şi nepoţii în această clasă remarcabilă şi cu rezultate deosebite, desprinzându-se spre satisfacţia tuturor părinţilor următoarele considerente:
Majoritatea elevilor (aproximativ 98%) au obţinut calificative de „foarte bine”, găsindu-se printre aceştia şi copilul meu; Toţi elevii (fetiţe şi băieţi) au avut un comportament corespunzător, fără abateri disciplinare, depunând interes şi atenţie mărită la toate materiile predate. La aceste rezultate bune obţinute de clasa respectivă au contribuit şi părinţii copiilor care nu au minimalizat rolul lor în educaţia copilaşilor, atunci când aceştia se aflau în vacanţă sau după orele de curs.
Pentru noul semestru care a început cu rezultate foarte bune avem ferma convingere că şi acesta se va situa la nivelul semestrului anterior, iar doamna învăţătoare va trata şi în continuare orele predate la cursuri şi va combina de la caz la caz exigenţa cu metodele pe care le-a acumulat în bogata-i activitate din învăţământul respectiv.
Îi dorim mult succes şi multă sănătate. Semnează în numele tuturor părinţilor, un tătic din municipiul Sebeş
Ion LAZĂR

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

Acum sa vezi note dupa lauda din ziar... 16 februarie 2011 at 8:41

De acum doar ,,note si calificative maxime,,va primi copilul celui care o lauda pe……S-o ducem la minister langa Oana.de Livezile !!!

alexandru 16 februarie 2011 at 8:59

ati gresit articolul. trebuia sa apara in scanteia.
felicitari clasei muncitoare.va doresc realizari marete in continuare.

nana 16 februarie 2011 at 18:17

Care e sensul acestui ,,articol„? Nu mai aveti ce publica si ati ajuns sa dati la ziar orice aberatie?

Comentariile sunt oprite