Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr din Ighiu a intrat cu ATV-ul într-un gard. Polițiștii îl cercetează acum pentru conducere fără permis

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi ieri după-amiază că pe raza comunei Meteş a avut loc un eveniment rutier.

Potrivit IPJ Alba, “echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că P.C., de  22 ani,  din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce conducea, pe raza comunei Meteş, satul Văleni un ATV neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule,  pierde controlul ATV-ului şi intră în coliziune cu gardul unui imobil.

Ca urmare a accidentului, conducătorul auto a suferit mai multe escoriaţii la nivelul membrelor inferioare.  Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi recoltarea de  probe biologice de sânge.

În continuare, faţă de P.C., se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, fapte prevăzute  şi pedepsite de art. 85 alin. 1 şi art. 86, alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea