// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un tânăr din comuna Săliștea a încercat să-i ”fenteze” pe polițiști prezentând un permis de conducere fals, dar nu i-a ieșit. A fost REȚINUT

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au reţinut pe un tânăr din comuna Săliștea ce a fost depistat conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere.  La controlul poliţiştilor, tânărul a prezentat un permis fals de conducere.

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza comunei Săliştea, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Săliştea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar permisul prezentat de acesta  este fals.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, fals şi uz de fals, iar ulterior a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419