Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un tânăr din Alba Iulia, „PERICOL public”: Ar fi furat 1.200 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc și a bruscat o angajată. Bănuit că ar mai fi extras și 5000 de lei dintr-un ATM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Alba Iulia, cercetat pentru tâlhărie și furt, a fost reținut de polițiști. Luni dimineața, ar fi sustras o sumă de bani din casa de marcat a unei săli de jocuri de noroc.

Pentru a-și asigura scăparea, ar fi bruscat-o pe angajata sălii. Tot el este bănuit că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat, un portmoneu în care erau bani și carduri bancare.

La data de 24 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un tânăr de 24 de ani, din municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unor fapte de tâlhărie calificată, furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Acesta este bănuit că, în dimineața zilei de 24 mai 2021, în jurul orei 05,00, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Alba Iulia, ar fi sustras suma de 1.200 de lei din casa de marcat, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi bruscat-o pe angajata sălii de noroc.

Tânărul este bănuit și de săvârșirea unui furt care a fost sesizat poliției sâmbătă, 22 mai. Se pare că, în noaptea de 21/22 mai, ar fi profitat de faptul că un cetățean din municipiul Alba Iulia a lăsat poarta neasigurată, iar din autoturismul, lăsat neîncuiat, ar fi sustras un portmoneu în care erau 200 de euro și un card bancar. Ulterior, ar fi extras, de la un ATM, suma de 5.000 de lei.

În cursul zilei de azi, 25 mai, tânărul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea