Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un tânăr din Alba, desemnat Specialist SEO al anului 2023 în România, la gala Bizz.Club!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Alba, desemnat Specialist SEO al anului 2023 în România, la gala Bizz.Club!

Un tânăr antreprenor din Alba, expert în optimizarea motoarelor de căutare (SEO) a strălucit recent în lumina reflectoarelor, obținând titlul de Specialist SEO al Anului 2023 la prestigioasa Gala Bizz.Club. Iulian Ghișoiu și-a împărtășit bucuria și recunoașterea primită printr-un mesaj emoționant postat pe platforma socială Facebook.

Cu mândrie și entuziasm, Iulian a transmis următorul mesaj pe rețeaua sa de socializare: „Sunt onorat să vă anunț că am fost desemnat Specialist SEO al Anului 2023 în România la gala Bizz.Club! Mulțumesc BIZZ.CLUB Romania, o comunitate extraordinară de business networking, pentru această recunoaștere și pentru contribuția lor remarcabilă la dezvoltarea afacerilor și antreprenoriatului în România și dincolo de granițe.”

Citește și: Darius și Andrei, elevii din ALBA care au obținut premiul I la un concurs internațional de programare! La ce liceu studiază

Realizarea lui Iulian nu este doar o victorie personală, ci și un tribut adus pasiunii și angajamentului său față de domeniul SEO. În cadrul firmei sale, TargetWeb, Iulian Ghișoiu s-a dedicat nu doar optimizării website-urilor pentru motoarele de căutare, ci și împărtășirii cunoștințelor sale. Un exemplu elocvent este cursul „Nr 1 pe Google Maps”, dezvoltat în colaborare cu Paul Ardeleanu, care a primit apreciere pentru contribuția sa la educația în domeniu.

De asemenea, Iulian a anunțat un webinar viitor, programat pentru marți, 21 noiembrie, cu titlul „Webinar Gratuit: Devino expert SEO și încasează +4.500 de euro în fiecare lună”. Cu peste 900 de participanți înscriși deja, această inițiativă evidențiază dorința lui Iulian de a împărtăși expertiza sa și de a inspira alți antreprenori și aspiranți SEO.

Gala Bizz.Club a oferit nu doar o recunoaștere a excelenței lui Iulian în domeniul SEO, ci și o platformă pentru a evidenția contribuția sa la comunitatea de afaceri și antreprenoriatul din România.

Comunitatea locală din Alba Iulia este mândră de realizările lui Iulian Ghișoiu, iar acest tânăr talentat devine un model de inspirație pentru ceilalți, arătând că cu pasiune, munca asiduă și devotament, oricine poate atinge vârfurile succesului în lumea antreprenoriatului și a SEO-ului.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea” Gabriel Pantea, un tânăr din Alba Iulia, luptă pentru viața și sănătatea mamei sale, diagnosticată cu leucemie. Băiatul a lansat un apel de donare de sânge pe rețeaua de socializare Facebook și-i roagă pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare