Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr de 31 de ani, din Hunedoara, specializat în furturi din autoturisme, reținut la Alba Iulia

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-un autoturism din Alba Iulia.

 Poliţiştii Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat miercuri, 4 iulie a.c. un tânăr, în vârsta de 31 ani, din orașul Călan,  județul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei la sfârşitul lunii mai 2018.

Din cercetări a rezultat că, în data de data de 29 mai 2018 , ora 12.30,  bărbatul ar fi

spart geamul dreapta față al autoturismului și a sustras o geantă.

În geantă se afla un portofel  ce conținea acte de identitate și alte bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de 350 de lei.

Tot cu aceasta ocazie , polițiștii au stabilit ca bărbatul ar mai fi pătruns in dimineața aceleiaşi zile și în interiorul unui alt autoturism, prin forțarea sistemului de închidere.

Împotriva barbatului de 31 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 5 iulie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea