Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Un spital din Alba, modernizat recent, are din luna septembrie un nou medic radiolog

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din luna septembrie, Spitalul Orășenesc Cugir are un medic nou la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală în persoana doamnei dr. spitalul-din-cugirCâmpian Nicoleta. ”Serviciile de radiologie și imagistică medicală (ecografie generală, specială și CT) reprezintă investigații paraclinice de mare necesitate în stabilirea diagnosticului de certitudine fără de care nu poate fi asigurată calitatea actului medical.

Până la venirea medicului radiolog cu normă întreagă, activitatea medicală care necesita astfel de investigații era mult îngreunată.  Începând cu luna septembrie a.c., acest inconvenient este înlăturat. O dovadă a adresabilității crescute îl reprezintă numărul foarte mare de consultații din primele 10 zile de muncă la spital ale doctorului Câmpian, care se ridică la peste 350 de consultații.

Cooptarea unui medic radiolog în grupul medicilor de la Cugir a  reprezentat  o prioritate și o necesitate totodată, având în vedere că în cursul lunii septembrie vom obține autorizația de funcționare a computerului tomograf din dotarea Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală, iar activitatea în cadrul acestui laborator este strict condiționată de prezența medicului radiolog”, a declarat managerul instituției, jr. Arion Florin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea