Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un spectacol de excepţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida Romilor „Pro Europa”, Sucursala judeţeană Alba face cunoscut politicienilor din judeţul Alba şi în special celor din opoziţie că ziua de 8 aprilie a fost săbătorită de circa 3000 de romi şi 1500 de români în parcul Arini din Sebeş care a fost plin. Manelistul Guţă nu a lipsit dintre noi şi nici alţi muzicanţi, dansatori şi cântăreţi. Preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Sucursala judeţeană Alba vă anunţă stimaţi români că tot ce s-a întâmplat în Parcul Arini din municipiul Sebeş în 8 aprilie s-a organizat cu banii celor 42 de preşedinţi din judeţ precum şi a preşedintelui Sucursalei judeţene Alba. Referitor la organele locale şi judeţene am fost sprijiniţi şi de fratele nostru Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia şi de Primăria Sebeş, cu scenă, sonorizare, curent. Alte primării nu ne-au ajutat cu nimic. Legea 66 din 22.03.2006 prevede că pentru marcarea zilei de 8 Aprilie – sărbătoarea etniei romilor din România, organele locale pot sprijini material sau financiar organizarea de manifestări publice, ceea ce nu au făcut. Am mai fost sponsorizaţi doar de Romaqua Grup Borsec, director domnul Păun!
S-au pus la dispoziţie 8 autobuze din care 2 pe zona Târnavei pentru că 90% dintre romi lucrează şi sunt plătiţi de SC Jidvei. Autobuzele au fost plătite de domnul Petru Ilie şi liderii romilor. Noi suntem mulţumiţi că avem foarte mulţi angajaţi care sunt sprijiniţi de către familia Necşulescu şi cu alte ocazii ne-au mai ajutat şi pe noi, dar de data aceasta de 8 Aprilie nu am solicitat nicio sponsorizare de la nimeni, pentru că pe noi, ţiganii, nu ne ajută nimeni. Dar în ciuda tuturor celor care invidiază Partida Romilor le-am demonstrat că membrii Partidei Romilor sunt uniţi.
Informăm pe această cale că la 23 august 2011 va avea loc întâlnirea romilor din judeţul Alba, de această dată pe Câmpia Libertăţii din municipiul Blaj, deoarece Câmpia Libertăţii aparţine tuturor cetăţenilor, indiferent de naţionalitate şi-l rugăm pe primarul municipiului Blaj, domnul Rotar să ne iubească pentru că şi noi îl iubim, considerând că nu trebuie să existe discriminare. Ajutorul şi sprijinul nostru sunt Partida Romilor „Pro Europa” Bucureşti, preşedinte şi deputat domnul Nicolae Păun, secretar general dl. Cătălin Manea, preşedintele de tineret pe ţară, dl. Iulian Paraschiv, primvicepreşedinte dl. Gheorghe Ivan şi preşedinte ANR, dl. Ilie Dinca.
Petru ILIE, preşedinte Sucursala Judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea