Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un spectacol de excepţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Partida Romilor „Pro Europa”, Sucursala judeţeană Alba face cunoscut politicienilor din judeţul Alba şi în special celor din opoziţie că ziua de 8 aprilie a fost săbătorită de circa 3000 de romi şi 1500 de români în parcul Arini din Sebeş care a fost plin. Manelistul Guţă nu a lipsit dintre noi şi nici alţi muzicanţi, dansatori şi cântăreţi. Preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Sucursala judeţeană Alba vă anunţă stimaţi români că tot ce s-a întâmplat în Parcul Arini din municipiul Sebeş în 8 aprilie s-a organizat cu banii celor 42 de preşedinţi din judeţ precum şi a preşedintelui Sucursalei judeţene Alba. Referitor la organele locale şi judeţene am fost sprijiniţi şi de fratele nostru Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia şi de Primăria Sebeş, cu scenă, sonorizare, curent. Alte primării nu ne-au ajutat cu nimic. Legea 66 din 22.03.2006 prevede că pentru marcarea zilei de 8 Aprilie – sărbătoarea etniei romilor din România, organele locale pot sprijini material sau financiar organizarea de manifestări publice, ceea ce nu au făcut. Am mai fost sponsorizaţi doar de Romaqua Grup Borsec, director domnul Păun!
S-au pus la dispoziţie 8 autobuze din care 2 pe zona Târnavei pentru că 90% dintre romi lucrează şi sunt plătiţi de SC Jidvei. Autobuzele au fost plătite de domnul Petru Ilie şi liderii romilor. Noi suntem mulţumiţi că avem foarte mulţi angajaţi care sunt sprijiniţi de către familia Necşulescu şi cu alte ocazii ne-au mai ajutat şi pe noi, dar de data aceasta de 8 Aprilie nu am solicitat nicio sponsorizare de la nimeni, pentru că pe noi, ţiganii, nu ne ajută nimeni. Dar în ciuda tuturor celor care invidiază Partida Romilor le-am demonstrat că membrii Partidei Romilor sunt uniţi.
Informăm pe această cale că la 23 august 2011 va avea loc întâlnirea romilor din judeţul Alba, de această dată pe Câmpia Libertăţii din municipiul Blaj, deoarece Câmpia Libertăţii aparţine tuturor cetăţenilor, indiferent de naţionalitate şi-l rugăm pe primarul municipiului Blaj, domnul Rotar să ne iubească pentru că şi noi îl iubim, considerând că nu trebuie să existe discriminare. Ajutorul şi sprijinul nostru sunt Partida Romilor „Pro Europa” Bucureşti, preşedinte şi deputat domnul Nicolae Păun, secretar general dl. Cătălin Manea, preşedintele de tineret pe ţară, dl. Iulian Paraschiv, primvicepreşedinte dl. Gheorghe Ivan şi preşedinte ANR, dl. Ilie Dinca.
Petru ILIE, preşedinte Sucursala Judeţeană Alba


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| BILANȚUL vijeliilor de sâmbătă din Alba: Inundații la Câmpeni și Hăpria, aluviuni pe DN1, arbori căzuți și drumuri colmatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

BILANȚUL vijeliilor de sâmbătă din Alba: Inundații la Câmpeni și Hăpria, aluviuni pe DN1, arbori căzuți și drumuri colmatate

În cursul zilei de sâmbătă, 3 iunie, pe fondul mai multor avertizări Cod Portocaliu (Meteorologic și Hidrologic), în județul Alba s-au înregistrat precipitații abundente care au produs efecte în mai multe zone, astfel:

Pe fondul avertizărilor Cod Portocaliu meteo și hidro, la nivelul județului Alba, până la momentul actual, bilanțul evenimentelor este următorul:

Elit - Gustul Desăvârșit

– evacuare apă din subsol pe raza localității Sebeșel, comuna Săsciori (a intervenit SVSU Săsciori);

– degajare aluviuni de pe DN1, raza localității Răhău, municipiul Sebeș (a intervenit SVSU Sebeș în cooperare cu SDN Alba);

– evacuare apă din 2 curți și 1 subsol pe raza localității Răhău, municipiul Sebeș (a intervenit SVSU Sebeș );

– arbore căzut pe carosabil, pe DJ 107C în localitatea Drâmbar, comuna Ciugud (a intervenit SVSU Ciugud);

– evacuare apă din garaj în localitatea Hăpria, comuna Ciugud (a intervenit SVSU Ciugud);

– Oraș Câmpeni – strada Valea Brătinesei sunt 20 de curți inundate și un podeț colmatat, intervine Stația de pompieri Câmpeni în cooperare cu SVSU Câmpeni.

UPDATE: Stația de pompieri Câmpeni în cooperare cu SVSU Bistra intervin pentru degajarea unor arbori cazuți în vale, și decolmatarea drumuri de acces în loc. Bistra, zona Valea Lipăii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Județul Alba sub asediul avertizărilor meteo: Încă un cod portocaliu de viituri în bazinele Geoagiu și Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Județul Alba sub asediul avertizărilor meteo: Încă un cod portocaliu de viituri în bazinele Geoagiu și Mureș

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis încă o avertizare de cod portocaliu pentru fenomene imediate de inundații valabilă pentru județul Alba, până la ora 03:00.

La această oră a intrat în vigoare o avertizare hidrologică de cod portocaliu valabilă în perioada 03.06.2023 ora 21:00 – 04.06.2023 ora 03:00.

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Geoagiu – pe sectorul aferent S.H. Teiuș, Mureș – afluenţii aferenţi sectorului aval confluență cu râul Târnava – amonte S.H. Acmariu, județele Alba, Sibiu.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO| Județul Alba lovit de VIJELII și viituri: INUNDAȚII la Câmpeni după o rupere de nori

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Județul Alba lovit de VIJELII și viituri: INUNDAȚII la Câmpeni după o rupere de nori

Județul Alba se află sâmbătă seara sub asediul femomenelor meteo extreme, mai multe avertizări de inundații fiind emise de autorități.

CITEȘTE ȘI: INUNDAȚII în satul Hăpria din Ciugud: Viitura a luat cu asalt străzile și gospodăriile oamenilor

În orașul Câmpeni, strada Brătinesei se află sub ape, după o rupere de nori petrecută în această seară.

Elit - Gustul Desăvârșit

Inundații au mai fost astăzi și între Sebeș și Cut și în satul Hăpria din comuna Ciugud.

CITEȘTE ȘI: Avertizare RO-ALERT de INUNDAȚII în Alba: „Îndreptați-vă spre locurile de refugiu cele mai apropiate”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a emis o avertizare de extremă urgență RO-ALERT de inundații pentru mai multe zone din județul Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare