Un șofer român de TIR, proaspăt întors din cursă, din Italia, a fost dat afară din casă de nevastă, de frica coronavirusului

Un șofer român de TIR, proaspăt întors din cursă, din Italia, a fost dat afară din casă de nevastă, de frica coronavirusului

Un şofer de tir care s-a întors duminică seara acasă dintr-o cursă efectuată în Italia nu a fost primit de familie, soţia lui spunându-i să se ducă la spital. Astfel, bărbatul a fost nevoit să rămână în maşina personală, să meargă la spitalul din Adjud şi să anunţe că ar putea fi suspect de coronavirus.

Chiar dacă nu prezintă simptomatologie, bărbatul a fost internat pe secţia de Boli Infecţionase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon“ Focşani. Spitalul din Adjud a fost băgat complet în carantină, preventiv, după ce a trecut pe acolo şoferul de TIR.

ELIT

Potrivit directorului DSP Vrancea, Cătălin Graur, bărbatul de 43 de ani ar fi fost plecat timp de 2 luni în străinătate, ar fi tranzitat Italia, însă nu zone aflate în carantină din cauza coronavirusului.

Odată ajuns acasă, bărbatul a anunţat autorităţile apoi a mers direct la spital.

„Conform procedurii, persoana  va fi izolată la domiciliu şi supravegheată zilnic. Dacă era din zonele cu risc, atunci trebuia carantinată într-un centru special amenajat şi monitorizată zilnic. Pe noi ne-a anunţat Poliţia, el probabil din media a aflat de probleme din Italia, s-a autosesizat şi a dorit să se prezinte la spital. A fost consultat şi este asimptomatic.”, a declarat directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur.

sursa: observator.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...