Rămâi conectat

Actualitate

Un șofer în vârstă de 68 de ani, din Ocna Mureș, a provocat un accident rutier în județul Cluj. Polițiștii au stabilit că, pe fondul vitezei excesive, a lovit autoturismul din față și apoi o femeie, care traversa pe trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 31 martie a.c., ora 8.50, un bărbat de 68 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C E576, pe raza localității Bonțida, cu direcția Cluj-Napoca – Gherla, ajungând la intersecţia cu DJ 161, pe fondul vitezei excesive, nu a putut opri în condiții de siguranță față de autovehiculele din fața sa, care erau oprite la trecerea pentru pietoni, intrând în coliziune cu autovehiculul pe care îl preceda.

În urma coliziunii, conducătorul autovehiculului care nu a putut opri în condiții de siguranță, a pătruns pe contrasens și a surprins și accidentat o femeie de 24 de ani, din Gherla, care, în calitate de pieton, se angajase regulamentar în traversarea drumului național, pe trecerea pentru pietoni.

”Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a femeii. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 4.500 de lei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea”, precizează reprezentantul IPJ Cluj. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea