Un șofer în vârstă de 68 de ani, din Ocna Mureș, a provocat un accident rutier în județul Cluj. Polițiștii au stabilit că, pe fondul vitezei excesive, a lovit autoturismul din față și apoi o femeie, care traversa pe trecerea de pietoni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La data de 31 martie a.c., ora 8.50, un bărbat de 68 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C E576, pe raza localității Bonțida, cu direcția Cluj-Napoca – Gherla, ajungând la intersecţia cu DJ 161, pe fondul vitezei excesive, nu a putut opri în condiții de siguranță față de autovehiculele din fața sa, care erau oprite la trecerea pentru pietoni, intrând în coliziune cu autovehiculul pe care îl preceda.

În urma coliziunii, conducătorul autovehiculului care nu a putut opri în condiții de siguranță, a pătruns pe contrasens și a surprins și accidentat o femeie de 24 de ani, din Gherla, care, în calitate de pieton, se angajase regulamentar în traversarea drumului național, pe trecerea pentru pietoni.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a femeii. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 4.500 de lei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea”, precizează reprezentantul IPJ Cluj. (Z.U.)

PMP - Alegeri parlamentare 2020

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419