Rămâi conectat

Curier Județean

Un scandalagiu din Aiud va sta 29 de zile la ”răcoare” după ce a încins atmosfera într-un bar

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au intervenit, duminică dimineața, pentru aplanarea unui scandal produs  într-un local public situat pe strada Stadionului din Aiud, de către B.M., de 37 de ani, din acelaşi municipiu.

Bărbatul, fiind sub influenţa alcoolului, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare clienţilor aflaţi în local iar după intervenţia polițiștilor a continuat să se manifeste violent, înjurând şi ameninţând, inclusiv poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Scandalagiul a fost imobilizat, încătușat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde, pe numele său, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj” şi „ultraj contra bunelor  moravuri şi tulburarea liniştii publice”, totodată fiind sesizat Parchetul de pe lângă  Judecătoria Aiud.

La data de 31.08.2013, parchetul a luat faţă de B.M. măsura reţinerii şi l-a prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Aiud cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a emis  pe numele  inculpatului  mandat  de  arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile iar B.M. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru executarea mandatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea