Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un restaurant din Alba Iulia se implică în cazul Sarei, tânăra diagnosticată cu un cancer rar și extrem de agresiv: Toate încasările de pe o săptămână merg spre tratamentul ei

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un restaurant din Alba Iulia se implică în cazul Sarei, tânăra diagnosticată cu un cancer rar și extrem de agresiv: Toate încasările de pe o săptămână merg spre tratamentul ei

Restaurantul „La Maison de Caroline” din Alba Iulia se implică în cazul emoționant al unei tinere de doar 26 de ani, grav bolnavă. Prin intermediul unei postări pe Facebook, restaurantul a anunțat că va dona toate încasările din perioada 23 octombrie – 29 octombrie unei cauze umanitare deosebit de importante.

Ziarulunirea.ro a scris despre cazul tinerei în urmă cu câteva zile. Restaurantul a ales să se implice în finanțarea tratamentului lui Sara Vișovan, o tânără în vârstă de 26 de ani, care a fost diagnosticată în luna august cu un cancer agresiv și avansat.

„La Maison de Caroline” își îndeamnă clienții și comunitatea locală să li se alăture în această inițiativă.

CITEȘTE ȘI: O tânără de 26 de ani din Alba, diagnosticată cu un cancer rar și extrem de agresiv, are nevoie de ajutor pentru tratament

„Dragii noștri prieteni, astăzi vă îndemnăm să vă îndreptați atenția spre a face o schimbare semnificativă în viața unei persoane.

Sara Vișovan în vârstă de 26 ani, a fost diagnosticată în luna August cu un cancer foarte agresiv și avansat.

De aceea, noi – Restaurant “La Maison de Caroline”, vrem să facem public faptul ca toate încasările din perioada 23.10 – 29.10, vor fi donate în întregime cazului Sara Vișovan.

Așadar, vă îndemnăm să ne călcați pragul în număr cât mai mare – “La Maison de Caroline”. Cu fiecare preparat consumat în cadrul restaurantului nostru, vom construi împreună un zid de solidaritate care va susține călătoria dificilă pe care Sara este nevoită să o facă.

Știm că puterea comunității pe care am creat-o aici, poate să creeze o diferență remarcabilă în parcursul vieții Sarei.

Vă mulțumim și vă așteptăm!”, a fost mesajul postat de reprezentanții restaurantului.

De asemenea, soțul tinerei a furnizat mai multe opțiuni pentru donații:

Revolut: +40744624761

Titular: Visovan Mihai-Francisc

IBAN: RO17INGB0000999912024143

Valuta: RON

Nume banca: INGB Centrala

BIC/Swift: INGBROBU

TItular: Mihai Visovan

IBAN: LT673250060291607341

Valuta: Orice moneda inafara de RON

Nume banca: Revolut Bank

BIC/Swift: REVOLT21

Titular: MARIA POPA

IBAN: RO45RZBR0000060015327523

Valuta: EURO

Nume banca: Raiffeisen Bank

BIC/Swift: RZBRROBU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea