// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un restaurant din Alba Iulia oferă mărțișoare și papanași, de 1 martie, doamnelor și domnișoarelor care iau masa

Un restaurant din centrul municipiului Alba Iulia oferă mărțișoare și desert din partea casei, miercuri, doamnelor și domnișoarelor care iau masa cu ocazia zilei de 1 martie.

Este vorba de Social Pub 1880 din Alba Iulia: ”În prima zi de primăvară, indiferent de programul pe care îl au – serviciu, școală, servesc masa acasă sau în oraș, ies la o plimbare la apus de soare sau stau cu familia în filigoria din curte – nicio doamnă sau domnișoară nu trebuie să rămână fără mărțișor”, au spus reprezentanții Social Pub.

Citește și: mesaje de 1 martie, mesaje de Mărțișor

În plus, ele vor primi și desertul – o porție de papanași – din partea casei.

Social Pub organizează de peste doi ani petreceri, vineri și sâmbătă, iar în fiecare zi din săptămână restaurantul pune la dispoziție un meniu al zilei, la prețul de 15 lei, care constă în felul I (la alegere, supă cremă sau ciorbă), felul II (o mâncare caldă cu carne, garnitură și salată), cât și un desert. Totodată, zeci de alte preparate sunt disponibile în meniu.

Restaurantul se află pe strada Teilor, nr. 2, în apropierea Tribunalului Alba, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0771 771 612 sau 0733 497 019.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419