Rămâi conectat

Politică Administrație

Un profesor de chimie din Alba Iulia consideră oportună demiterea ministrului Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angela Moldovan01Elevii din clasa I-a și a II-a au început școala fără manuale, fapt criticat de Angela Moldovan, profesor de chimie la Școala Sanitară Postliceală din Alba Iulia. Dascălul consideră că ministrul Educației ar trebui să fie demis, dacă nu are bunul simț să-și dea singur demisia.

”Ministrul Educației ar trebui să fie demis dacă nu are bunul simț să-și dea demisia singur. Părerea mea este că ar trebui să ajungem să avem fiecare bunul simț ca atunci când greșim să ne dăm demisia. Să lăsăm pe altul mai bun, sau oameni care au tangență cu învățământul. Sunt rupți de realitate, și nu numai acest ministru”, a spus Angela Moldovan în cadrul unei conferințe PMP Alba.

Ideea profesoarei a fost susținută și de deputatul Clement Negruț care a spus că depolitizarea sistemului educațional este unul dintre obiectivele PMP, dacă va ajunge la guvernare.

Profesoara Moldovan nu s-a arătat împotriva introducerii manualelor digitale, însă cele vechi sunt necesare.

”În  fiecare an ne confruntăm cu probleme la începutul anului școlar. Avem promisiuni din partea guvernanților că totul va fi bine și frumos. În acest an școlar au avut performanța de a începe anul fără manuale la clasele mici. Prin invenția unora de a introduce manualele digitale. Eu nu sunt împotriva introducerii manualelor digitale, dar stadiul în care se află școala, stadiul în care ne aflăm ca și stare socială nu ne permitem să introducem manuale digitale în școli, ținând cont de faptul că sunt școli care nu au curent electric, în care un copil de abia se descurcă să vină la școală, cu haine împrumutate. Să ajungem să spunem la televizor și în presă că acești copiii au toți telefoane celulare și toți folosesc internetul, este o aberație. Suntem foarte departe de realitate”, a mai spus Angela Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea