Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un prezumtiv criminal şi doi tâlhari, în arestul IPJ Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lParchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva tânărului M.G., de 17 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea făcută  de către unitatea de parchet şi a dispus arestarea preventivă  a inculpatului pe o perioadă de 20 zile. Acesta a fost depus în arestul  I.P.J. Alba.
lV.C.N., de 28 de ani, din Alba Iulia şi J.B.G., de 18 ani, din comuna Meteş, suspecţi de comiterea unei tâlhării au fost prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Faţă de V.C.N, a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile iar faţă de J.B.G, a fost luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU la o locuință din Blaj: O persoană este posibil să fie surprinsă în interior

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața, în jurul orei 9.30, la o locuință din municipiul Blaj. Au intervenit pompierii cu 3 autospeciale.

Citește și: INCENDIU la o cabană de lemn din Valea Lungă: Intervin pompierii din Blaj

Garda de intervenție Blaj intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o EPA pentru localizarea și stingerea unui incendiu în municipiul Blaj, pe strada Simion Barnuțiu.

Din informațiile preliminare este vorba despre în incendiu izbucnit la o locuință. Potrivit ISU Alba este posibil ca o persoană să fie  surprinsă în interior.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare