Un pistol semiautomat AK-47 fabricat la Cugir l-a băgat în închisoare pe membrul unei bande din Gulfport, USA

Un pistol semiautomat AK-47 fabricat la Cugir, achiziționat ilegal de un membru al bandei “Regii Latini” din Gulfport Mississippi – SUA, i-a adus acestuia o condamnare la 41 de luni de detenție și o amendă în valoare de 4.000 de dolari, pentru că a mințit în formular la cumpărarea armei.

Modelul acesta de pistol semiautomat, exportat de fabrica din Cugir ca şi armă de vânătoare pentru piaţa civilă din SUA, a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul ultimilor ani. În 2011 o astfel de armă a fost folosită de traficanţi de droguri din Mexic într-un atac soldat cu uciderea unui agent federal al Statelor Unite ale Americii.

ELIT

Informația cu privire la condamnarea lui John Buster Jones, tânărul de 24 de ani membru al unei bande infracționale, a fost publicată de cotidianul “Sun Herald” în urmă cu două zile. În articol se precizează că Jones a fost condamnat în urma unei anchete federale care a durat 3 ani și care viza traficul de arme și vânzările ilegale către membrii bandei “Simon City Royals”. Una din probele principale se referă la cumpărarea unui pistol semiautomat marca  Romarm – Cugir WASR.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

alfonso 26 ianuarie 2013 at 4:12

Poate Eutanasiu si a lui tucalas Nicusoru ne spun cum fac vanzandCae aceste arme interzise acolo.

rafa 29 ianuarie 2013 at 9:04

Prost esti , prost ramai multi ani .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...