Un pescar sportiv din Alba a prins un pește-gigant, din râul Mureș

Un locuitor al județului nostru a reușit să prindă, anul trecut, în luna septembrie, un pește de dimensiuni impresionante, folosind ca momeală pește viu. Somnul a avut lungimea de 185 de cm, iar cântărirea unui exemplar atât de mare a fost foarte periculoasă pentru că peștele putea să se rănească.

ELIT

Prin urmare, greutatea peștelui a fost estimată la aproape 50 kg. Somnul a fost prins în zona Alba Iulia și a fost eliberat după o ședință foto pe cinste, ne-a spus Cătălin Bran – un pescar sportiv care este pasionat de pescuit la somn de doi ani, timp în care a învățat foarte multe despre tehnica necesară și este foarte încrezător în experiența pe care a dobândit-o; el dorește să demonstreze că încă mai este pește în râul Mureș, chiar dacă braconajul se practică deseori.

Pescarul sportiv Cătălin Bran are 23 de ani și locuiește în municipiul Sebeș. Echipamentul folosit pentru a prinde un pește de dimensiuni impresionante, șansă cu care puțini pescari se pot lăuda, a fost unul adecvat – firul a avut o grosime de 0,65 mm, rezistența sa maximă fiind de 85 kg.

Mihail David - 2020

Felicitări pescarului sportiv Cătălin Bran și cât mai multe astfel de reușite!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Shadow 8 martie 2018 at 10:15

Felicitari pentru captura ! Faptul ca l-a eliberat este iarasi de apreciat. Fir intins!

Marius 8 martie 2018 at 10:33

Asta-i trucaj !!!

marius 8 martie 2018 at 15:56

De ce n-ati dat stirea la implinirea unui an de la prinderea bidiganiei.

Gogu 8 martie 2018 at 23:35

Ce sa mai zici?! Senzațional! Nu mai aveti ce scrie?! De ce nu ati dat stirea in perioada cand a fost prins?! Păcat de ziarul ăsta… Nu mai aveti prestanta care o aveati odinioară. Si ma doare fix in… Daca nu imi publicati comentariul

@admin: Acum a dorit domnul respectiv sa fie publica si ne-a transmis fotografiile

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...