Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un om a murit, iar alţi nouă au fost grav răniţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce sâmbătă, 16 iulie, trei persoane au fost rănite foarte grav iar una a murit în accidente rutiere, ziua de duminică, 17 iulie, a continuat aproape în acelaşi ritm. Însă, din fericire, victimele accidentelor rutiere de duminică nu au fost foarte grav rănite.
lLa ora 14.00 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin Urgenţe 112, că pe DN 67C a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că A.R., o femeie de 53 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Laz, comuna Săsciori, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de un bărbat de 25 de ani, din Sebeş. În urma accidentului conducătorul motocicletei a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, traumatism membru inferior, traumatism toraco-abdominal. Din accident a rezultat şi rănirea unei femei în vârstă de 82 de ani, din Sebeş, pasageră în autoturism. Ambele victime au rămas sub supraveghere medicală.
lLa ora 19.40, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin apelul de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DJ-141C, la ieşirea din localitatea Cenade, a avut loc un accident rutier soldat că rănirea unui minor. Echipa de cercetare a constatat că pe DJ-141C, la km 4+300 m, F.N., de 17 ani, din comuna Cenade, în timp ce circula cu motoscuter a efectuat o manevră de întoarcere, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în direcţia Cenade – Lunca, de către S.I., de 54 de ani, din comuna Cenade. În urma accidentului minorul a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul din Blaj, rămânând internat.
lIeri dimineaţă, la ora 3.50, pe DN 1, în afara municipiului Aiud, T.A.C., de 31 de ani, din Aiud, în timp ce conducea o motocicletă, datorită neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra acesteia şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului motociclistul a suferit o fractură deschisă la piciorul stâng iar P.A., de 24 de ani, din Aiud şi P.V., de 27 de ani, din Aiud, ambii pasageri pe motocicletă, au suferit leziuni corporale uşoare.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea