Rămâi conectat

Actualitate

Un nou transport ilegal de lemn depistat la Sebeș. Polițiștii au confiscat 54 de metri cubi de material lemnos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alţi 54 de metri cubi de material lemnos, au fost confiscaţi de poliţiştii din cadrul IPJ Alba, în urma unei acţiuni de verificare a transportatorilor, organizată în Sebeş.

lemn neprelucratPotrivit IPJ Alba, “joi, polițiști Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat pe raza municipiului Sebeş, o acţiune de combatere a ilegalităţilor privind transportul materialului lemnos.

Cu ocazia acesteia acţiuni, pe strada Industriilor, a fost depistat un camion cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Mureş, încărcat cu 54,7 metri cubi de material lemnos, din specia molid.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele menţionate în documentele de însoţire a materialului lemnos, nu corespunderea, din punct de vedere cantitativ cu realitatea.

Şoferul camionului a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de        2.000 de lei, iar ca şi măsură complementară, întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade Meteorologii ANM au emis marți, 18 iunie 2024, o atenționare cod portocaliu de caniculă și disconfort termic ridicat, valabilă pentru ziua de miercuri, 19 iunie, în Alba și alte zone din țară. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea