Un nou medic specialist ATI la Spitalul Orășenesc Câmpeni

Un nou medic specialist ATI la Spitalul Orășenesc Câmpeni

De la începutul lunii martie, colectivul medical de la Spitalul Orășenesc Câmpeni s-a mărit cu încă un nou doctor, prin angajarea doamnei Camelia Costinaș, medic specialist ATI.

Managerul Ilie Călin Bodea a menționat faptul că prin sosirea doctorului Costinaș, la Spitalul Orășenesc Câmpeni pot fi oferite servicii medicale permanente de chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, obstetrică-ginecologie, inclusiv intervenții chirurgicale de urgență – proceduri endoscopice cu anestezie-gastroscopie, colonoscopie – care până acum erau dirijate spre alte spitale specializate. Totodată, managerul a adăugat că deocamdată noul medic este încadrat cu contract de prestări servicii, până atunci când postul vacant de medic specialist ATI va fi scos la concurs.

INFORMARE COVID-19

Doamna doctor Camelia Costinaș a precizat că este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a profesat aproximativ 3 ani la Spitalul Județean de Urgență Slobozia – județul Ialomița și la Spitalul Municipal Lupeni, iar acum s-a reîntors în zonă, după ce în urmă cu aproximativ 8 ani a mai lucrat la spitalele orășenești din Abrud și Câmpeni.

Ovidiu CULDA

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...