Rămâi conectat

Politică Administrație

Un nou magazin de haine și jucării se deschide în Alba Iulia. Se fac angajări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou magazin de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount urmează să se deschidă în municipiul Alba Iulia.

pepcoPepco, parte a unui concern african prezent pe trei continente deschide magazine în Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu, unde a început deja să facă angajări.

Retailerul de tip discount Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o reţea de peste 3000 de magazine în 13 state din Europa, Africa, Australia și are circa 30.000 de angajaţi la nivel mondial.

 Pepco este un mare jucător în retailul de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia.

Pepco a publicat mai multe anunțuri de angajare pentru de şef de magazin și șef adjunct de magazin pentru următoarele oraşe: Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu. Potrivit anunțului de pe ejobs.ro, seful de Magazin va fi responsabil pentru: Realizarea bugetului de vânzări Asigurarea unui nivel corespunzător de customer service Respectarea standardelor de merchandising ale companiei Implementarea adecvată a promoţiilor la nivelul magazinului Gestionarea şi supervizarea activităţii angajaţilor din subordine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea