Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Un mort și șapte răniți în urma unui accident în județul Mureș. O mașină, în flăcări după impact

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs pe DJ 151, în județul Mureș. În urma impactului o mașină a luat foc, însă persoanele din ea au reușit să iasă la timp.

Potrivit Poliției Mureș, în urma accidentului produs pe DJ 151 o persoană a murit, iar traficul rutier este grav afectat.

”Accidentul s-a produs între două mașini. Una dintre victime a murit”, potrivit Poliției Mureș.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș au transmis că în urma impactului un autoturism a luat foc.

Mai sunt alte șapte victime, între care doi copii, iar din primele informații a murit o persoană care rămăsese încarcerată în autoturismul neafectat de incendiu.

În mașina cuprinsă de flăcări erau trei persoane care au reușit să iasă la timp, fiind ajutate chiar de localnici.

Accidentul s-a produs pe raza localității Balda, la ieșire spre Miheșu. La fața locului au ajuns ambulanțe și pompieri. Polițiștii cercetează cauzele în care s-a produs accidentul.

[nggallery id=6297]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea