Un minor din Șona s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis și cu o amendă de 2.000 lei pentru încălcarea Ordonanței Militare

La data de 18 aprilie 2020, în jurul orei 02:00, patrula mixtă formată din polițist din cadrul Postului de Poliție Cetatea de Baltă și jandarm, în timp ce acționa pe raza localității Sânmiclăuș, l-a depistat pe un minor de 17 ani, din comuna Șona, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de proprietara autoturismului, o tânără de 22 de ani, din comuna Șona, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice.

ELIT

Tânărul nu și-a putut justifica prezența pe stradă, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419