Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un mic producător de mobilier pentru grădină, dintr-o comună din județul Alba, afaceri de 10 milioane euro în 2019: ”Până anul acesta vindeam doar la export. Nu eram căutaţi de magazinele locale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Producătorul de mobilier pentru grădină Mobilaiud, afaceri de 10 milioane euro în 2019 după un plus de peste 10%: ”Până anul acesta vindeam doar la export. Nu eram căutaţi de magazinele locale”

Mobilaiud este o companie românească înfiinţată în 1993 de familia Godorogea, ce produce mobilier pentru grădină într-o fabrică din localitatea Rădeşti, judeţul Alba.

Societatea a încheiat anul 2019 cu afaceri de 48,2 milioane de lei (10 mil. euro), înregistrând un plus de 10% faţă de anul precedent.

Până anul acesta, Mobilaiud producea aproape integral pentru export, livrând în principal către lanţuri mari de magazine şi depozite din Germania, Elveţia, Austria, Belgia, Olanda, Ungaria, Franţa şi Italia. „Anul acesta am început să vindem şi pe piaţa naţională, am intrat atât în magazine online, cât şi în magazine fizice”.

„Sperăm să închidem anul acesta cu cel puţin 50% din cifra de afaceri înregistrată anul trecut. Până în acest moment, am depăşit acest procent, dar nu putem face estimări sigure din cauza situaţiei incerte creată de pandemie”, a spus pentru ZF Anton Godorogea, administratorul com­paniei Mobilaiud.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea