Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un medic chirurg iordanian a ales să opereze la Spitalul Orășenesc din Abrud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

chirurg iordanian Al-Adwan IssaUn medic chirurg iordanian a ales să  opereze la Spitalul Orășenesc din Abrud

După obținerea acreditării, un alt mare câștig al Spitalului Orășenesc din Abrud este atragerea unui medic chirurg iordanian în echipa de specialiști a unității medicale. Astfel, dr. Al-Adwan Issa Khaldoon Jrayed, care în septembrie va împlini 36 de ani, va asigura intervențiile chirurgicale pentru pacienții din orașul Abrud și localitățile învecinate.

Medicul iordanian este licențiat al Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, promoția 2001 – 2007, unde absolvise și un curs pregătitor de un an pentru învățarea limbii române. Din 2015 până în prezent a desfășurat activitate de voluntariat la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, unde fusese rezident între 2008 – 2014, obținând diploma de medic specialist în chirurgie generală. Este căsătorit cu o româncă, iar soția sa este cadru didactic universitar la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universității „Babeș-Bolyai”, având împreună o fetiță de 6 ani.

Într-o limbă română foarte bună, dr. Al-Adwan Issa Khaldoon ne-a declarat telefonic că a ales orașul Abrud deoarece îi place foarte mult zona Munților Apuseni și a aflat despre criza de medici cu care se confruntă spitalul orășenesc. „E păcat de oameni și de zonă, care trebuie dezvoltată”, a spus medicul. Felicitări pentru alegerea făcută și mult succes în activitatea dumneavoastră profesională!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea