Un elev al Școlii Gimnaziale ”Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, premiant la învățătură, a devenit campion național la judo

Paul Voicu - Primar 2020

Mircea Răzvan, elev al Școlii Gimnaziale ”Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, premiant la învățătură, a devenit campion național la judo, după ce a obținut locul I la Campionatul Național de Juniori 4 (U 13), de la Satu Mare, la care au participat sportivi născuți în 2006-2007.

Mircea Răzvan este antrenat de profesorul Toma Ștefan, în cadrul Liceului cu Program Sportiv – Club Sportiv Școlar Alba Iulia.

ELIT

”Îl felicit pe Mircea Răzvan, un sportiv și elev cu rezultate extraordinare, care a obținut premiul I la Școala Gimnazială nr. 6 (Ion Agârbiceanu) din Alba Iulia. Îi mulțumim domnului director Nicolae Andron pentru susținere”, a spus profesorul de judo Toma Ștefan.

Mircea Răzvan a concurat la categoria plus 60 de kilograme. Sportivul va participa în perioada 26-27 iulie, la Campionatele Balcanice din Grecia.

Mihail David - 2020

De asemenea, alți doi sportivi, legitimați la LPS-CSS Alba Iulia, s-au clasat pe locul 5. Este vorba despre Gavrilă Paul (categoria 30 de kilograme) și Botezan Ștefan (38 de kilograme).

Campionatul Național de Judo Juniori 4, la care au participat sute de sportivi, a avut loc la Satu Mare în perioada 22-24 iunie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...