Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Un director de școală din Apuseni, în cărți pentru funcția de subprefect al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Schimbările de la vârful Instituției Prefectului Alba sunt iminente și este o chestiune de zile sau chiar de ore până Guvernul PNL își va impune oamenii noi.

Dacă numele viitorului prefect a tot fost vehiculat în persoana liberalului Nicolae Albu, despre cine va ocupa funcția de subprefect nu s-a vorbit aproape deloc. Mai multe surse apropiate PNL Alba dau ca sigură numirea în locul lui Nicolae Mera a lui Dan Borteș. Acesta din urmă nu se bucură de o notorietate prea mare în afara partidului, însă se pare că este susținut de organizația PNL Câmpeni, condusă de Cristian Pașca.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Borteș este director al Școlii Gimnaziale din Vidra și consilier local PNL la Câmpeni. Liberalii din zona Apuseni se simt slab reprezentați la nivel de funcții de conducere și au insistat să le revină funcția de subprefect al județului Alba, deși conducerea județeană avea în vizor un alt liberal.

La Câmpeni s-a derulat una dintre cele mai dure bătălii electorale din Alba, la alegerile prezidențiale din 2019. Aici, unde primar este social-democratul Călin Andreș, Iohannis a obținut cu 29 de voturi mai mult  ca Viorica Dăncilă.

Potrivit rezultatelor finale, Klaus Iohannis are la Câmpeni 2.061 de voturi, iar Viorica Dăncilă 2.032 de voturi. Liberalii au reușit, astfel, după mulți ani, să recucerească Câmpeniul, considerat un fief al PSD.

Ioana PRESECAN

Articol preluat din ediția tipărită a ziarului ”Unirea”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea