Un director de școală din Apuseni, în cărți pentru funcția de subprefect al județului Alba

Schimbările de la vârful Instituției Prefectului Alba sunt iminente și este o chestiune de zile sau chiar de ore până Guvernul PNL își va impune oamenii noi.

Dacă numele viitorului prefect a tot fost vehiculat în persoana liberalului Nicolae Albu, despre cine va ocupa funcția de subprefect nu s-a vorbit aproape deloc. Mai multe surse apropiate PNL Alba dau ca sigură numirea în locul lui Nicolae Mera a lui Dan Borteș. Acesta din urmă nu se bucură de o notorietate prea mare în afara partidului, însă se pare că este susținut de organizația PNL Câmpeni, condusă de Cristian Pașca.

ELIT

Borteș este director al Școlii Gimnaziale din Vidra și consilier local PNL la Câmpeni. Liberalii din zona Apuseni se simt slab reprezentați la nivel de funcții de conducere și au insistat să le revină funcția de subprefect al județului Alba, deși conducerea județeană avea în vizor un alt liberal.

La Câmpeni s-a derulat una dintre cele mai dure bătălii electorale din Alba, la alegerile prezidențiale din 2019. Aici, unde primar este social-democratul Călin Andreș, Iohannis a obținut cu 29 de voturi mai mult  ca Viorica Dăncilă.

Mihail David - 2020

Potrivit rezultatelor finale, Klaus Iohannis are la Câmpeni 2.061 de voturi, iar Viorica Dăncilă 2.032 de voturi. Liberalii au reușit, astfel, după mulți ani, să recucerească Câmpeniul, considerat un fief al PSD.

Ioana PRESECAN

Articol preluat din ediția tipărită a ziarului ”Unirea”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Mihai Ovidiu Pasca 2 decembrie 2019 at 18:29

Daca simplul fapt ca a luptat ca Iohanis sa ia cu 72 de voturi mai multe ca Dancila il recomanda a fi subprefect atunci HALAL liberali. Un director de scoala cu o mana de elevi care nu au avut rezultate deosebite sa conduca un judet ca Alba si sa vrea sa aduca bunastare si rezultate ?????? Cred ca e la fel de bun si soferul de la Apa CTTa. De ce nu?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...