Un bărbat urmărit internaţional pentru viol în Grecia, prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale: A fost de polițiștii hunedoreni

La data de 06.05.2020, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au derulat o acțiune pe raza comunei Ilia, în scopul depistării și prinderii persoanelor față de care instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

În cadrul acțiunii, poliţiştii au depistat un bărbat de 63 de ani, din judeţul Brașov, faţă de care (la data de 04.05.2020), autoritățile judiciare din Grecia au emis un mandat european de arestare.

ELIT

Bărbatul a fost condamnat definitiv, de o instanţă de judecată din Grecia, la o pedeapsă de 17 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol (fapte comise pe teritoriul acestui stat, in 2010).

Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J. Hunedoara și audiat prin video-conferință de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care au emis ordonanță de reținere faţă de acesta. Bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curții de Apel Alba Iulia, în dispunerii măsurilor legale.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...