Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat și-a pierdut fiul de 3 ani în piaţa din Aiud. Polițiștii l-au recuperat și l-au amendat pe părintele neglijent

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi 14 februarie, la  orele 10.40 , Politia Municipiului Aiud a fost sesizată  prin 112 de către un cetăţean, cu privire la faptul că în timp ce se afla în Piaţa Agroalimentară din Aiud şi-a pierdut fiul în vârstă de 3 ani.

Potrivit IPJ Alba, imediat au fost mobilizaţi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud care, la scut timp de la sesizare (cca. 10 minute), au reuşit să-l găsească pe minor în apropierea unui pod, nu departe de locul dispariţiei.

Minorul a fost încredinţat familiei iar pentru neglijenţă, tatăl acestuia a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 3 din Legea 61/1991.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă Doar o treime dintre români (34%) sunt fericiţi la locul de muncă, aceştia menţionând că desfăşoară activităţi care îi împlinesc personal şi contribuie la o stare generală de bine, arată rezultatele unui studiu realizat de Reveal Marketing Research, citat de Agerpres. Majoritatea românilor (47%) se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea