Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat din Sebeș și un minor din Alba Iulia, cercetaţi pentru infracţiuni cu obiecte pirotehnice

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, au organizat o acţiune în piaţa agroalimentară din municipiul Sebeş, ce a avut drept scop depistarea şi sancţionarea persoanelor care deţin şi comercializează, fără drept, articole pirotehnice.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie a fost depistat B.P., de 35 de ani, din municipiul Sebeş, care oferea spre vânzare 300 de articole pirotehnice din clasa a II-a, fără a deţine autorizaţie pentru comercializarea acestui tip de bunuri.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuarea fără drept, de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art.37, alin. 3 din Legea 126/1995.

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orelor 11.50, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor de 16 ani, din Alba Iulia, care oferea spre vânzare, în zona Pieţei Cetate din Alba Iulia, obiecte pirotehnice, din clasa a II-a.

Asupra minorului au fost găsite 240 de astfel de obiecte care au fost confiscate iar pe numele său poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.”

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea